Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liviu Dragnea a plecat să se predea, la poliție: INCIDENTE la ieșirea din curtea imobilului - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam masina dragnea jurnalisti

Liviu Dragnea a ales să se predea singur poliției, după condamnarea cu executare, definitiv, la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare. Dragnea a plecat cu o mașină cu geamuri fumurii, iar la ieșirea din curtea reședinței a fost huiduit de către cei prezenți.

”Hoțule! La pușcărie!”, au fost scandările celor aproximativ 15 persoane prezente în fața casei sale. S-au aruncat și câteva ouă, iar mai multe au ajuns pe parbriz. Totuși, este posibil ca în mașina care a plecat să nu se afle Dragnea.

Citește și: Klaus Iohannis a dat cărțile pe față! Ce pregătește după alegerile europarlamentare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cazul președintelui PSD Liviu Dragnea.

Citește și: Bomba a fost detonată: Traian Băsescu, premier!

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea, după cea de la referendumul din 2009, pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Judecătorii au mai decis condamnarea Olguței Șefu la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual și achitarea pentru abuz in serviciu, achitarea lui Valentina Marica pentru abuz în serviciu, condamnarea lui Constantin Balaban la un an cu suspendare pentru fals intelectual și achitarea pentru abuz în serviciu, condamnarea lui Gheorge Nicușor la 3 luni cu suspendare pentru fals intelectual și achitarea pentru abuz în serviciu, condamnarea Adrianei Botorogeanu la doi ani de închisoare cu suspendare, condamnarea Rodicăi Miloș la 3 ani cu suspendare, condamnarea lui Ionel Marineci la 3 ani cu suspendare.

Citește și: Dezastru pentru PSD! A fost surclasat de un candidat independent

În cazul fostei soții a lui Liviu Dragnea, magistrații au dispus achitarea pentru abuz în serviciu după ce pe fond judecătorii au hotărât încetarea procesului penal.

În primă instanță, Dragnea fusese condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, dar a atacat sentința.

Citește și: Atac devastator la Dacian Cioloș: ‘Ia-ți salariul de la Bruxelles și taci’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.