Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liviu Dragnea aruncă în aer pensionarea lui Augustin Lazăr: 'Klaus Iohannis l-a convins, atât de îngrozit a fost'

Inquam Photos / George Calin
iohannis lazar

Liviu Dragnea are un alt scenariu pentru pensionarea procurorului general al României! El a declarat, vineri, comentând pensionarea lui Augustin Lazăr, că ”atât de îngrozit” a fost preşedintele Klaus Iohnnis de ideea de a-l revoca pe procurorul general încât l-a convins să se pensioneze.

”Nu sunt comentator! Ce să comentez eu pensionarea lui Lazăr?! Pot să îmi spun un punct de vedere. Atât de îngrozit a fost Iohannis să nu cumva să fie nevoit să-l revoce, încât a aşteptat, şi l-a convins, probabil, să iasă la pensie. A ieşit la pensie Lazăr, un anticomunist convins şi care nu a avut niciun fel de colaborare cu torţionarii comunişti.”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Botoşani, Liviu Dragea, comentând pensionarea rocurorului general.

Citește și: Bomba care aruncă-n aer scena politică: Lovitura decisivă pe care ar putea-o primi Klaus Iohannis, după pensionarea lui Augustin Lazăr

Anterior, în cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Botoşani, Dragnea a pus că este ”mâhnit” de pensionarea lui Lazăr care va încasa ”o pensie uriasă”. ”Sunt puțin mâhnit că a ieșit Lazăr la pensie. Are o pensie uriașă. O și merită... Revenim dacă-l credeți important”, a spus ironic Liviu Dragnea în timpul ședinței PSD Botoșani.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr, care începând cu data de 27 aprilie se va pensiona.

Citește și: Viorica Dăncilă aruncă bomba! Dă semnalul pentru candidatura lui Liviu Dragnea la prezidențiale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.