Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban a făcut mișto de Emil Boc chiar la Cluj-Napoca: 'Îl salut, în caz că se uită. Dacă vor avea nevoie de mine, îi voi primi cu celeritate'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Ludovic Orban i-a transmis de la Cluj-Napoca un mesaj primarului Emil Boc, susținător al lui Florin Cîțu, care nu a mers la prezentarea moțiunii președintelui PNL: „după ce voi câștiga în 25 septembrie, oricând va dori să vorbească cu mine, îi voi răspunde la telefon”.

La prezentarea moțiunii sale în Cluj, sâmbătă, Orban le-a mulțumit celor care au venit, apoi a spus: „sigur că îl salut și pe domnul primar Emil Boc, și pe domnul primar de Turda, de Câmpia Turzii, Gherla, Dej și pe toți ceilalți primari ai PNL, evident, prin intermediul camerelor, în cazul în care se uită la această prezentare. Le mulțumesc și îi asigur că după ce voi câștiga în 25 septembrie, oricând vor dori să vorbească cu mine, le voi răspunde la telefon”.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban i-a prins cu 'șmecheria' pe oamenii lui Florin Cîțu: 'Renunțați înainte de a fi prea târziu. Așa ceva nu există și este interzis de statut'

Președintele PNL a adăugat: „dacă vor avea nevoie de mine, îi voi primi întotdeauna cu celeritate, așa cum am făcut toată viața mea”.

Orban spunea recent despre Boc că nu ar trebui să dea lecţii de management politic, pentru că atunci când a fost preşedinte de partid şi premier, formaţiunea sa a scăzut foarte mult în opţiunile electoratului. La rândul lui, Emil Boc i-a cerut să nu mai distrugă PNL din interior.

Citește și: BREAKING Discurs anti-Iohannis, aplaudat la scenă deschisă în PNL / Orban: 'PNL nu are nicio datorie față de Iohannis. Dimpotrivă' - VIDEO .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.