Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban a plantat un copac ....deja PLANTAT

Ziarul profit
Ludovic Orban copac

Imagini comice cu premierul Ludovic Orban, care a vizitat astăzi Muzeul Naţional „Brătianu”. Acolo, Orban a explicat că românii vor avea un loc unde să se întâlnească cu istoria”, și mai apoi a plantat un copac care era deja plantat.

„Am o mare satisfacție sufletească că pot să fiu azi prezent, aici, la un moment important, în locul unde s-a făcut istorie. Vreau ca acest moment să fie și un moment de continuitate în zidirea unei Romanii puternice.

Citește și: Avocatul Gheorghe Piperea face anunţul neplăcut pentru Orban: Patronii de hoteluri se pregătesc să dea în judecată Guvernul

În urma cu 145 de ani se puneau bazele Partidului Național Liberal, un partid pro-civilizație care s-a asociat cu toate mometele importante ale istoriei României moderne. De 30 de ani, noi, liberalii, am venit aici la Vila Florica să sărbătorim aniversarea datei de înființarea a PNL. Anul trecut baronii PSD ne-au interzis să venim aici și să aniversăm partidul. Și, prin intermediul unui proiect de lege care a readus în proprietatea statului Vila Florica, putem să dăm românilor un loc în care să se întâlnească cu istoria. Le cer scuze colegilor mei că am restrâns la maxim prezența membrilor PNL. Am ales să fie prezenți doar acei omeni care au fost implicați în readucerea Vilei Florica în patromoniul național”, a spus Orban.

Conform ziarulprofit, Orban a și plantat un copac care era deja plantat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.