Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO 'Bombă' pe scena politică: Ludovic Orban spune că TAROM a fost decapitat că nu a ținut flota la sol în ziua moțiunii de cenzură / Răzvan Cuc neagă

Facebook
ludovic orban

Directorul general al companiei aeriene TAROM, Mădălina Mezei, a fost demisă marți din funcţia de director. Premierul desemnat să formeze guvernul, Ludovic Orban (PNL), a declarat miercuri seară la B1TV că în TAROM se vorbește că demiterea a venit pentru că în ziua moțiunii de cenzură, nu au fost ținute la sol o parte din avioane astfel incat parlamentarii din teritoriu sa nu mai aiba cu ce sa ajunga la vot si astfel sa reziste Guvernul Viorica Dancila. „Asta se vorbeste la TAROM, sa nu credeti ca inventez”, a zis Ludovic Orban. Inainte de declaratia lui Orban, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a zis la Antena 3 ca nu este nimic adevarat si ca directorul general TAROM a fost schimbat pentru ca nu a vrut sa semneze un contract pentru achizitia de avioane asa cum stabilise Consiliul de Administratie.

Citește și: Rareș Bogdan taie în carne vie în PNL: Mai bine să pice guvernul Orban decât să ne aruncăm în aer electoratul! .

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.