Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, ATAC FĂRĂ PRECEDENT: 'Mulți din cei care își clamează susținerea pentru Cîțu nu îl consideră capabil să conducă partidul'

Ludovic Orban s-a lansat într-un atac fără precedent la adresa contracandidatului său la șefia PNL, Florin Cîțu, la Vrancea, unde au loc alegeri pentru filiala județeană a formațiunii.

Orban i-a luat în vizor și pe cei care îl susține pe Cîțu, afirmând că aceștia nu îl cred capabil pe premier să conducă partidul.

Citește și: După SCANDALUL de la Timișoara, Florin Cîțu nu se mai afișează alături de Ludovic Orban - VIDEO

”Nu m-am așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL. Dimpotrivă, toate discuțiile avute cu el nu puteau să mă conducă la această discuție. Nu m-am așteptat ca oameni care au fost în conducerea PNL și au încercat să își pună cununa de lauri la fiecare victorie a PNL să spună că președintele nu a avut niciun rol, că președintele nu e bun. Eu le-am spus: dacă eu nu mai sunt bun, nici voi nu mai sunt buni. Dacă voi sunteți buni, și eu sunt bun.

Mulți din cei care își clamează susținerea pentru Cîțu nu îl consideră capabil să conducă partidul. O fac din cu totul alte motive decât din dorința de a face bine PNL. Eu cred că noi trebuie să rămânem așa cum ne-au perceput: liberalii sunt oameni de onoare. Sunt oameni de cuvânt. Liberalii sunt oameni care nu-și schimbă opiniile de la o zi la alta.”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Marele învins la PNL Timișoara face acuzații: 'Gruparea hoților condusă de Alin Nica a furat alegerile' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.