Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban, atac în termeni duri împotriva lui Cîțu: 'Deja e penibilă sintagma echipa câștigătoare: seamănă cu o juntă'

Inquam Photos / George Calin
ludovic orban pnl

Președintele PNL, Ludovic Orban, lansează un nou atac împotriva lui Florin Cîțu. El susține că sintagma „echipa câștigătoare”, folosită de tabăra condusă de Florin Cîțu, e deja „penibilă”. Ba mai mult, Ludovic Orban compară tabăra adversă cu o „juntă”, care pune „presiune”, „amenință” și scoate din funcții publice adversarii.

„Nu aș vrea să ne trezim la Congresul acesta că toată lumea o să vină și o să își strige revolta față de bătaia de joc pentru munca și rezultatele a fiecăruia dintre noi care am ridicat împreună Partidul Național Liberal”, a punctat Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook.

Nu pot să pronunț sintagma echipa câștigătoare, deja e penibilă și râde toată lumea de ei. Asta nu-i echipă câștigătoare. Asta seamnănă cu o juntă, cu o armată de ocupație care calcă în picioare în fiecare zi regulile democratice din partid, care calcă în picioare toate normale de bun simț care trebuie să caracterizeze relațiile interumane dintre noi, care încearcă să obțină susținerea pentru un candidat care, devine din ce în ce mai evident, că nu-l vrea aproape nimeni.

Cum?

Prin amenințare, prin presiuni, prin scoaterea din funcții publice a celor care au curajul și bărbățția să recunoască pe față că mă sprijină”, a spus Ludovic Orban.

Vezi și: Florin Cîțu, după ce a descins pe litoral: 'Ar fi bine și sezonul să fie mai mare' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.