Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban dă OUG pentru presă și bate palma cu Google

Inquam Photos / Octav Ganea
Ionel Danca

Ludovic Orban a primit, din partea lui Ionel Dancă, șeful cancelariei prim-ministrului, suplimentarea ordinii de zi a ședinței guvernului cu o Ordonanță de Urgență ce prevede o campanie masivă în presă pentru informarea populației despre ce trebuie să facă în plină stare de urgență. Totodată, Guvernul României va semna și un memorandum cu Google.

”Un proiect de Ordonanță de Urgență pentru organizarea și desfășurarea unor campanii de informare publică cu privire la măsurile ce trebuie respectate pe perioada stării de urgență și după perioada stării de urgență. E un mecanism obiectiv. Avizul de la CNA este favorabil, susține acest demers. E un mecanism de sprijin atât al mass-media, cât și al jurnaliștilor din România, fără de care informarea populației nu ar fi posibilă. E o măsură de asigurare a dreptului constituțional românilor la libera și corecta informare.

Citește și: Rareș Bogdan profețește o răsturnare de situație, după criza generată de coronavirus: Unul dintre marii pierzători ai acestei crize este Nicușor Dan

Mai avem un memorandum pentru aprobarea încheierii acordului de furnizare de servicii gratuite oferite de Google pentru informarea din surse autorizate referitoare la criza COVID-19 în același sens al demersului anterior.”, a declarat Ionel Dancă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.