Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, despre bugetul Capitalei rămas fără bani pentru Termoenergetica și STB: 'Totul e bine când se termină cu bine, până la urmă ne-am înţeles'

Inquam Photos / Octav Ganea
orban barna

Liderul Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat, duminică, referindu-se la bugetul Capitalei, că ”totul e bine când se termină cu bine” şi că pot fi necesităţi de rectificare bugetară pe parcursul anului, dar că este important că obiectivele importante de investiţii au şansa de a fi realizate.

”Ştiţi foarte bine că noi am susţinut proiectul de buget iniţiat de primarul Nicuşor Dan care, din punctul meu de vedere, era mai mult decât forma la care s-a convent acum, dar totul e bine când se termină cu bine, până la urmă ne-am înţeles”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Un cunoscut lider PNL, după votarea bugetului Bucureștiului: 'Și la anul o să stăm tot în frig. STB va fi îngropat'

Liderul PNL a adăugat că ar putea apărea necesităţi de rectificare bugetară.

”În execuţia bugetară se va vedea că pot să fie necesităţi de rectificare bugetară şi oricând Consiliul General şi primarul general va considera necesară o rectificare bugetară, va putea să facă această rectificare bugetară, dar este bine că avem un buget la Capitală şi practic toate obiectivele importante au în momentul de faţă şansa de a fi realizate”, a declarat Orban.

Bugetul Capitalei a fost votat vineri, după ce primarul general şi consilierii USR PLUS au convenit asupra formei acestuia. Cele mai mari tăieri au fost de la Termoenergetica și STB.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.