Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, despre majorarea pensiilor: 'O să luăm o decizie până atunci. Cel mai probabil, vom avea o creștere economică negativă'

Guvernul Romaniei
Ludovic Orban

Ludovic Orban a vorbit, joi seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache, ”România9”, despre o eventuală majorare a pensiilor, de la 1 septembrie, cu 40%, așa cum scrie în lege. Premierul a lăsat să se înțeleagă că această majorare nu va mai avea loc, pentru că legea va fi schimbată.

”Deocamdată sunt legi în vigoare. În buget au fost prevăzute sumele pentru majorarea pensiilor. Pe baza prognozelor, vom lua decizii sustenabile, indiferent că este vorba despre pensii sau despre alte venituri. Suntem în analiză. Legea se aplică de la 1 septembrie. O să luăm o decizie până atunci.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat, după decizia Guvernului: Dacă tot au venit acasă, să îi păstrăm și să dezvoltăm agricultura românească

Cel mai probabil vom avea o creștere economică negativă, cuprinsă între minus 1 și minus 3%. Depinde cât de repede scăpăm de epidemie.”, a precizat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.