Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Ludovic Orban, despre pericolul ruperii PNL: 'Va trebui să le clarificăm după Congres'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Ludovic Orban, președintele PNL, afirmă că după Congresul partidului din septembrie va fi nevoie de anumite clarificări. Întrebat dacă există riscul ruperii PNL după Congres, Orban s-a referit doar la el ca la un garant al unității partidului.

„Am fost, sunt și voi fi garantul unității PNL. PNL a venit cu un proiect în fața românilor, suntem partidul care a format Guvernul și obiectivul nostru este dezvoltarea României. (...) Din păcate, competiția internă a generat semne de întrebare serioase pe care noi va trebui să le clarificăm după Congres. În ceea ce mă privește pe mine, câștigarea Congresului înseamnă o concentrare, o dedicare a PNL, a tuturor reprezentanților PNL care se află în funcții pe proiectul de dezvoltare a României.

Congresul din 25 septembrie alege președinte PNL. Ceilalți membri ai conducerii vor fi votați în cadrul Consiliului Național care va fi convocat după Congres. Și acolo membrii PNL vor alege cei mai buni reprezentanți dintre candidați pe fiecare funcție. Eu am încredere în membrii PNL. Sunt convins că toți colegii mei au urmărit toată campania și vor veni la Congres cu o analiză serioasă și fiecare va decide pe baza propriei convingeri”, a declarat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.