Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, după demisia din fruntea Guvernului: Misiunea mea acum este să mă implic în formarea unui nou Guvern fără PSD

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la Palatul Victoria, după ce și-a anunțat demisia din funcția de prim-ministru, că misiunea lui în perioada următoare este să ajute la formarea unei majoritati guvernamentale fără PSD.

„Obiectivul pe care il am de acum incolo este o majoritate parlamentara fara PSD. Obiectivul meu in perioada urmatoare este de a fi implicat in negocierilor pentru formarea unui nou Guvern care sa ofere romanilor garantia unei directii corecte pentru Romania. Guvernul va fi condus dupa demisia mea de un membru al cabinetului care va fi desemnat de presedintele Klaus Iohannis. Sunt convins ca in negocieri vocea ratiunii va triumfa. Demisia mea vreau sa arate un lucru limpede, nu ma cramponez de functii, nu pun conditii, pentru mine interesul Romaniei este deasupra interesului PNL si a intereselor mele personale”, a declarat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.