Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, EXASPERAT în propria locuință: 'Dacă ați locui în Dobroești și ați auzi cum cântau în difuzoare, să vedeți câte petreceri erau'

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri seara, la România TV, despre restricțiile impuse noaptea, dând exemplul localității Dobroiești, acolo unde locuiește și unde petrecerile se țineau aproape seară de seară.

"Noaptea se organizează petreceri, inclusiv în locuri publice. Au existat temeiuri suficiente. Sunt oameni tineri care nu se protejează.

Dacă ați locui în Dobroești și ați auzi cum cântau în difuzoare, să vedeți câte petreceri erau. Nu suntem singura țară cu astfel de restricții.

Citește și: VIDEO - Scriitorul Mircea Dinescu îi răspunde lui CTP, acest 'împărat în trening': 'Poate că i-aș fi plâns de milă'

Vorbește PSD în locul nostru, care spune că vom crește taxe. M-am întâlnit cu o doamnă în stradă care mi-a spus: 'Când ați venit la putere, m-am speriat. De ce? Pentru că s-a spus că o să tăiați pensiile, dar, în pandemie, le-ați crescut'.

Important este ca la fiecare creștere să aibă un suport economic în spate. Valul de împriumuturi este datorat deficitului bugetar. În perioade de creștere economică, PSD s-a împrumutat. Și era creștere economică", a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.