Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban îi dă lecții lui Klaus Iohannis și îl avertizează să nu încalce Constituția

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Ludovic Orban consideră că Florin Cîțu a fost salvat, până acum, de la demiterea din funcția de premier pentru că moțiunea depusă de echipa AUR-USR-PLUS nu a mai ajuns la vot, așa cum era legal. Orban a recunoscut că legile și Constituția au fost încălcate pentru tergiversarea votului în cazul moțiunii.

Președintele PNL a vorbit, joi seara, cu numai două zile înainte de Congresul PNL, despre prezența lui Klaus Iohannis la eveniment.

Citește și: Florin Cîțu, după ce a fost criticat de USR-PLUS pentru organizarea congresului: 'E clar că se alătură cu cei de la PSD' - VIDEO

”Nu pot să cred că președintele României va veni la Congresul PNL și să spună cu cine ține. El a spus, de mai multe ori, că nu se implică. Președintele nu poate să intervină în această competiție internă, din punct de vedere moral și constituțional. Dacă susține un candidat și acel candidat câștigă, toată lumea va spune că a câștigat pentru că l-a sprijinit președintele. Dacă cel pe care îl susține pierde, gândiți-vă ce se întâmplă în conștiința civică!

Dacă moțiunea ar fi ajuns la vot, ar fi căzut Guvernul. Importante sunt Constituția și legile țării.”, a spus Ludovic Orban la B1 TV.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu merge în Parlament cu proiect de lege pentru a impune vaccinarea obligatorie și testarea pe banii celui care refuză .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.