Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban îi face o nouă ofertă lui Florin Cîțu: 'Am căutat să am o discuție cu premierul, să avem o propunere pe care să o susținem amândoi'

orban citu

Dan Vîlceanu este omul cu trecut pesedist pe care Florin Cîțu îl vrea ministrul Finanțelor, însă Ludovic Orban dorește o negociere cu premierul.

Orban este de acord că premierul trebuie să aleagă titularul de la Finanțe pentru că între cei doi trebuie să fie ”o chimie și o încredere” și îi face o propunere lui Cîțu.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban îi aduce aminte lui Klaus Iohannis că l-a făcut președintele PNL și al României: 'PNL a ajuns ciuca miștourilor'

”Eu nu am făcut diferență între membrii PNL în funcție de proveniență, că sunt din fostul PDL sau vechiul PNL. Domnul Blaga nu e implicat în această campanie.

Am căutat să am o discuție cu premierul, să avem o propunere pe care să o susținem amândoi, așa cum a fost în cazul lui Alexandru Nazare. L-a demis fără acordul meu. Eu am spus că este bine să discutăm să avem o propunere comună. E normal ca premierul să dorească un ministru de Finanțe cu care să aibă o chimie bună, să fie de încredere. Trebuie să ne confere garanția faptului că poate gestiona ministerul.”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban îl împinge pe Klaus Iohannis să vorbească despre Florin Cîțu: 'Eu sunt convins că va face declarații publice, va răspunde la întrebări' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.