Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban încearcă o ultimă lovitură: A copiat discursul lui Klaus Iohannis și îi amenință pe români cu PSD

Ludovic Orban a organizat, joi seara, o nouă declarație de presă, cu doar o oră înainte de a participa la două emisiuni televizate. Miercuri, premierul a participat la alte două emisiuni, după ce tot mai multe sondaje au arătat că PSD ar fi favorit.

Premierul a copiat parte din mesajul transmis, cu numai două ore în urmă de președintele Klaus Iohannis, care i-a ”amenințat” pe românii care nu vor vota PNL că vor ajunge să fie iar conduși de PSD. Asta, în condițiile în care la alegerile parlamentare participă multe partide, precum și candidați independenți.

Citește și: Gabriela Firea: ‘În București sunt în continuare probleme cu apa caldă și căldura. Ce face primarul? Nimic’

”În urmă cu 4 ani, tot în decembrie, mulți dintre noi au considerat că nu e important să vină la vot. PSD a profitat de această neatenție și aproape a capturat România. Trei ani, președintele Klaus Iohannis, PNL și forțele democratice, românii de bună-credință, au trebuit să lupte pentru a împiedica capturarea României, pentru a împiedica scoaterea ei din zona euro-atlantică, de a împiedica afectarea gravă a justiției, de a împiedica afectarea democrației. Am reușit să punem punct guvernării PSD, să facă rău României și românilor.

6 decembrie reprezintă un moment de cotitură. Avem șansa ca România să se îndrepte în direcția bună, să dăm o majoritate parlamentară responsabilă și un guvern capabil. Destinul României stă în mâinile fiecăruia dintre noi. Este extrem de important să veniți la vot, chiar dacă mulți au încercat să vă sperie să nu veniți la vot. Vă garantez că nimeni dintre cei care vor veni la vot nu vor avea sănătatea pusă în pericol. Am luat măsuri de protecție stricte. Votul pe care îl veți acorda este o investiție în șansa României de dezvoltare. Fiecare vot pentru PNL va fi o garanție pentru mersul României în direcția corectă, o garanție pentru realizarea unui plan ambițios ca să ridice România.

Citește și: Dezvăluire cu greutate! FBI, descindere la ‘Perla’ lui Sebastian Ghiță!

Alegerile sunt și despre România și cum va arăta România. Vor defini drumul României în următorii ani. Sunt despre bun simț, omenie, solidaritate, responsabilitate, despre onestitate, corectitudine, competență și capacitate de realizare a angajamentelor electorale.

Am câștigat ultimele 3 alegeri. Alegerile parlamentare sunt decisive. Toți românii care au avut încredere în noi, în președintele Klaus Iohannis, trebuie să vină la vot și să voteze cu cei care au arătat că pot să dezvolte România.

Pe 6 decembrie decideți viitorul României, votați pentru a asigura dezvoltarea României, iar de pe 7 decembrie ă aștept să dezvoltăm România.”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Un nou împrumut uriaș făcut de Florin Cîțu! Suma luată azi de MFP .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.