Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, la evenimentul din București al PNL, USR, PLUS, unde a fost huiduit: 'Să nu faceți niciodată ce fac acest exponenți ai PSD'

Evenimentul de marţi după-amiază din zona Parcului Herăstrău al lansării proiectelor pentru administraţia locală propuse de Clotilde Armand, candidat la Primăria Sectorului 1 susţinut de PNL şi USR-PLUS a fost marcat de huiduieli şi limbaj vulgar din partea câtorva persoane aflate în zonă. În replică, preşedintele PNL Ludovic Orban le-a transmis colegilor să nu procedeze niciodată ca aceşti „exponenţi ai PSD” care arată că social-democraţii au dus Capitala şi Sectorul 1 la un nivel de obrăznicie maximă, lipsă de educaţie şi de civilizaţie.

O persoană aflată în mulţimea adunată la faţa locului a început să strige injurii la adresa PNL şi amintea constant de jaful de la Bechtel, întrebând „unde sunt banii de la Bechtel?”.

Citește și: Scandal de proporții! USR-PLUS sare la gâtul PNL. Alianța se teme de ‘inventarul traseiștilor’ făcut de liberal

Premierul Ludovic Orban a acuzat că aceste persoane sunt „exponenţii PSD” şi comportamentul acestora denotă lipsă de educaţie şi obrăznicie.

„Dragi colegi, să nu faceţi niciodată ce fac aceşti exponenţi ai PSD care arată ce a adus PSD pentru Sectorul 1 – lipsă de educaţie, lipsă de civilizaţie şi obrăznicie la maxim. De astfel de lucruri vrem să scăpăm în Bucureşti, în Sectorul 1 şi în România. Prezenţa mea astăzi aici este foarte limpede şi urmăreşte un scop clar – să transmit un mesaj de susţinere din partea PNL pentru candidatura Clotilde Armand. Ea putea să fie primarul Sectorului 1 încă din 2016. Din păcate, la numărarea voturilor lucrurile au ieşit altfe decât în sondaje şi Sectorul 1 a avut de suferit”, a afirmat Ludovic Orban marţi după-amiază la evenimentul de prezentare a proiectelor propuse de Clotilde Armand pentru dezvoltarea Sectorului 1.

Citește și: Document-bombă! Eugen Teodorovici i-a transmis fostului premier Viorica Dăncilă că majorarea pensiilor nu e sustenabilă

Şeful Executivului a mai spus că Sectorul 1 a fost cel mai prost administrat sector din Bucureşti şi riscă să ajungă aproape de nivelul Sectorului 5.

„Sectorul care are cele mai mari resurse şi investiţii e cel mai prost administrat din tot Bucureştiul şi riscă să fie dus la nivelul Sectorului 5. În afară de spitale pe hârtie, panseluţe şi asfalt care a ţinut până la prima ploaie şi toate prostiile făcute din lume făcute de primarul Sectorului 1, acesta nu a făcut nimic. Faceţi campanie din casă în casă, să punem punct acestui dezastru”, a conchis Orban.

Citește și: ‘Omul nou’ pe care Alianța 2020 vrea să-l facă primar! A fost viceprimar PNL, înainte de a fi ‘racolat’ de USR, și a ‘gustat din plin’ contracte cu statul

La rândul ei, Clotilde Armand a afirmat că actualul primar Daniel Tudorache are zero realizări în mandatul său la Primăria Sectorului 1.

Premierul Ludovic Orban a fost prezent, marţi după-amiază, la un eveniment de prezentare a proiectelor de dezvoltare locală propuse de candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand.

Citește și: Scandal de proporții! USR-PLUS sare la gâtul PNL. Alianța se teme de ‘inventarul traseiștilor’ făcut de liberal

La eveniment au mai participat preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja. Locaţie: Piaţa Charles de Gaulle (intrarea în Parcul Herăstrău, în faţa statuii Gen. Charles de Gaulle).

Protestatarii au scandat la portavoci mai multe lozinci antiguvernamentale, iar premierul a fost huiduit, alături de candidata susținută de PNL, USR și PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand.

Citește și: Document-bombă! Eugen Teodorovici i-a transmis fostului premier Viorica Dăncilă că majorarea pensiilor nu e sustenabilă

Și candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Generală a Capitalei, Nicușor Dan, a fost bruiat de protestatari în timpul unor conferințe de presă pe care le-a organizat în spațiul public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.