Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban recunoaște că s-a grăbit cu OUG-urile din cauza moțiunii: 'O să fie publicate în Monitorul Oficial'

Inquam Photos / Octav Ganea
Orban Ludovic

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că Executivul a trimis spre avizare OUG-urile către CES, adăugând că nu există niciun motiv ca procedura să fie pusă semnul întrebării, astfel actele normative vor fi publicate în Monitorul Oficial.

Citește și: BREAKING Meteorologii anunță - De când se TERMINĂ gerul în România

De altfel, premierul demis, Ludovic Orban a recunoscut că a grăbit procedura privind adoptarea OUG-urilor pentru că inițial moțiunea de cenzură ar fi trebuit să se dezbată și să se voteze lunea viitoare.

„Noi am transmis către Consiliul Economic și Social spre avizare toate proiectele de ordonanță de urgență. Unele dintre proiectele de ordonanță de urgență, care nu aveau toate avizele, nu au fost luate în dezbaterea plenului CES. Dar noi ne-am îndeplinit obligația de a transmite conținutul proiectelor de ordonanță. Avizul CES-ului este un aviz facultativ, noi încercăm să ținem cont. Pe de altă parte trebuie să ne aducem aminte că am fost puțin grăbiți în procedură și din cauza faptului că inițial moțiunea de cenzură, din planificarea care fusese făcută publică, nu trebuia să se dezbată și să se voteze miercuri, ci luni, adică lunea care vine. Ori noi în momentul în care am aflat decizia majorității din Birourile Permanente Reunite ca dezbaterea și votul la moțiunea de cenzură să aibă loc miercuri, toate proiectele de ordonanță de urgență (...) le-am

Premierul Ludovic Orban şi ministrul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Lucian Nicolae Bode, au ținut, vineri, o conferință de presă, după vizita la şantierul centurii de ocolire Balş.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.