Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Ludovic Orban recunoaște că Florin Cîțu e în avantaj în competiția din PNL: 'Nu neg. Președinții au influență în formarea delegațiilor'

Inquam Photos / Octav Ganea
citu orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a recunoscut, luni seara, că Florin Cîțu este în avantaj în acest moment în competiția pentru președinția partidului pentru că are ca strategie atragerea președinților de filiale. Orban a spus că pentru el fiecare delegat contează.

Orban a spus, luni seara, la TVR 1, că Florin Cîțu a avut ca strategie atragerea președinților de filială.

„Strategia domnului Cîțu a fost să atragă de partea lui președinți de filiale județene, mulți președinți proaspăt aleși care practic se gândesc la 4 ani de mandat și care au preferat să spună că sunt de parte premierului. (...) 30 – 31 de președinți din 48. Acum, este un avantaj competitiv pe care nu îl neg. Președinții au influență în formarea delegațiilor și se implică în încercarea de a-i convinge pe delegați să vină la congres să împărtășească opțiunea pe care o au ei, dar nu e neapărat relevant”, a spus Orban, potrivit Mediafax.

Orban a adăugat că pentru el este important fiecare delegat al PNL care va participa la Congresul din 25 septembrie, când va fi ales președintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.