Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban se face de râs cu propriul Guvern: 'N-am găsit pe nimeni în Guvern. Oamenii să înțeleagă că suntem în serviciul cetățeanului'

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis orban

Prima zi de lucru a premierului Ludovic Orban s-a încheiat cu o dezamăgire. Potrivit acestuia la ora 21:30 Guvernul României era pustiu. El le-a atras atenție colegilor săi să fie mult mai atenți la acest aspect.

Citește și: Ludovic Orban, primele măsuri de la Guvern: 'Va fi convocat Comandamentul de iarnă'

„Aseară m-am întors la ora 21:30 în Guvern și n-am găsit pe nimeni. Trebuie să înțeleagă lumea că s-a schimbat modul de lucru.  Atâta timp cât ministrul sau premierul muncește, orice om care este chema să-și atingă obiectivele care sunt stabilite trebuie să fie la muncă. Oamenii să înțeleagă că suntem în serviciul cetățeanului și că fiecare angajat al oricărei instituții publice are această oblugație de a-și rezolva toate problemele pe car ele au de rezolvat. Dați drumul la audit și fiți pregătiți după adoptarea OUG pentru noi hotărâri de Guvern. Gândiți structuri suple, eficiente”, a ținut să puncteze premierul României, Ludovic Orban, în ședința de Guvern. La ședință a luat parte și Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.