Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban spune că nu sunt probleme privind numirea secretarilor de stat: 'În unele situaţii este necesară modificarea legislativă'

Facebook
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, luni, că nu sunt probleme în privinţa numirilor secretarilor de stat propuşi de liberali, anunță AGERPRES.

"A fost o discuţie. (...) În unele situaţii este necesară modificarea legislativă, despre asta este vorba. Şi mai este o situaţie în care este o numire pe mandat şi trebuie să se termine mandatul, în rest nu sunt probleme. (...) Noi am avut o procedură, sunt propunerile formulate de organizaţii, este o Comisie de evaluare a candidaturilor, se face evaluarea candidaturilor, comisia propune Biroului Politic Naţional, Biroul Politic Naţional validează şi pune pe masa premierului", a spus Orban, la Palatul Parlamentului.

Citește și: Video. Dr. Flavia Groșan, întâmpinată cu aplauze la Colegiul Medicilor!

Potrivit liderului liberal, Comisia de evaluare urmează să mai analizeze mai multe noi candidaturi, după ce propunerile iniţiale nu au fost acceptate, după care acestea vor fi validate în Biroul Politic Naţional al PNL şi transmise premierului Florin Cîţu.

Conform unor surse politice, prim-ministrul a informat, în şedinţa Biroului Executiv al PNL de luni, că o serie de numiri în funcţii de secretar de stat nu pot fi făcute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.