Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban vorbește de Dumnezeu și creștini: Ce calități trebuie să aibă președintele PNL

Facebook
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, la Congresul PNL, despre calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul președinte al partidului, spunând că, în primul rând, trebuie să fie creștin.

"Azi nu avem un premier și un guvern cu care să ne mândrim. Știți foarte bine că, acum, cota de neîncredere este așa de mare că trebuie să suportăm reproșuri grele. Nu din cauza mea, nu din cauza competiției. Azi alegem președintele PNL. Trebuie să îndeplinească evident câteva condiții esențiale.

În primul rând, un președinte PNL trebuie să fie un bun creștin, să aibă puterea să ierte, să fie empatic, să-și iubească semenii.

Suntem creștini, și trebuie să fie așa. Președintele să fie un lider, să aibă autoritatea celui care știe ce e de făcut, nu prin ordine și nu inspirând frică pentru că PNL este liber.

Un líder trebuie să aibă carismă, să știe să vorbească pe limba fiecărui om. Să aibă capacitatea de a ridica formațiunea politică.

Când decideți, trebuie să măsurați aceste calități. Să aibă bun simț, măsură de negociere, să ia decizii sub presiune", a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.