Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Luptătorii SAS au intrat cu forța într-un apartament din București - Un bărbat și-a bătut sora și amenința că-și omoară mama

sas

Poliţiştii din Bucureşti fac cercetări în cazul unui bărbat acuzat de violenţă în familie după ce şi-a agresat sora, iar apoi s-a încuiat în locuinţă împreună cu mama sa, ameninţând că îi va face rău. Poliţiştii, alertaţi de sora bărbatului, au intervenit împreună cu luptătorii SAS, femeia fiind salvată. Bărbatul a fost internat la o unitate de specialitate.

Poliţia Capitalei a anunţat, sâmbătă, că poliţişti de la Secţia 8 Poliţie au declanşat cercetări faţă de un bărbat bănuit că ar fi săvârşit acte de violenţă asupra membrilor de familie.

Astfel, vineri seară, Secţia 8 Poliţie a fost sesizată de către o femeie, prin apel 112, despre faptul că ar fi fost agresată fizic de fratele său, în locuinţa de domiciliu, motiv pentru care a părăsit imobilul. Totodată, acesta s-a încuiat în casă, împreună cu mama sa, ameninţând că îi va face rău.

„Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au relaţionat cu bărbatul, însă acesta nu a fost cooperant, adresându-le cuvinte şi expresii jignitoare. Având în vedere cele constatate, a fost cerut sprijinul unui echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care a forţat intrarea în imobil, procedând ulterior la imobilizarea bărbatului. Prin intervenţia luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Capitalei, mama bărbatului a fost salvată”, a arătat sursa citată.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate, unde a fost dispusă internarea sa.

Potrivit Poliţiei, niciuna din persoanele implicate nu a suferit vătămări corporale.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 8, pentru violenţă în familie, urmând a fi sesizată unitatea de Parchet competentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.