Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO MĂCEL în Chicago: Mai multe persoane au fost împușcate, în timpul unei adunări

WGN News
politie chicago sua

Opt persoane au fost împuşcate marţi dimineaţă la o adunare în cartierul Englewood din sudul Chicago, patru persoane fiind ucise şi alte patru rănite, dintre care două în stare critică, a anunţat poliţia din Chicago, relatează dpa.

Ofiţeri de poliţie au fost chemaţi la un bloc de locuinţe de pe strada South Morgan la ora 05:40 dimineaţa în legătură cu un schimb de focuri în urma căruia mai multe persoane au fost împuşcate, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, scrie Agerpres.ro.

La locul incidentului au fost ucise patru persoane, iar patru răniţi au fost duşi la spitale, doi fiind în stare critică, conform poliţiei, care a precizat că, potrivit informaţiilor preliminare, în rândul victimelor nu se numără minori.

Un bărbat, a cărui vârstă nu se cunoaşte, a fost împuşcat în ceafă şi a fost dus la Centrul Medical Advocate Christ din Oak Lawn, iar starea sa nu se cunoaşte pentru moment. Un alt bărbat, în vârstă de 25 de ani, împuşcat tot în zona cefei, a fost transportat la acelaşi spital.

O femeie împuşcată se află în stare critică la Centrul Medical Universitar din Chicago. Un bărbat, în vârstă de 23 de ani, a ajuns la spitalul St. Bernard, împuşcat în zona spatelui şi a fost transferat în stare critică la Centrul Medical Universitar din Chicago.

Poliţia a precizat că persoanele se adunaseră într-o locuinţă când s-a declanşat un conflict şi au fost trase focuri de armă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.