Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Mădălin Ionescu și-a șocat fanii: A intrat live pe facebook din duș

Facebook
Madalin Ionescu

Mădălin Ionescu a captat atenția publicului aseară prin faptul că s-a filmat în timp ce era sub duș și a transmis live pe platforma Facebook. Prezentatorul de la Metropola TV a explicat că a făcut acest gest deoarece îi plac provocările și a subliniat că este deschis la experiențe neobișnuite.

„Live de la duș… așa cum am promis: Cei care nu știți de ce… aflați acum motivul!”, a scris Mădălin Ionescu aseară pe Facebook, în timp ce transmitea în direct din duș.

Mădălin Ionescu a dezvăluit că ceea ce a făcut face parte dintr-o strategie de marketing, iar el speră să obțină succes cu această abordare. El a subliniat că nu a dorit să posteze conținut indecent și că a purtat șort de baie pe tot parcursul filmării pentru a-și păstra demnitatea. Motivul din spatele filmulețului în duș este legat de faptul că cu câteva zile în urmă el a recomandat cărți online și a vrut ca mesajul său să ajungă la un număr cât mai mare de fani.

Mădălin Ionescu a promis urmăritorilor că va accepta provocarea de a face un live pe Facebook de la duș dacă reușea să transmită mesajul său cu cărțile online. El a explicat că știe că atunci când discuți despre cultură este dificil să obții multe vizualizări, dar a decis să riște pentru că îi plac provocările.

„Așa că am îndrăznit să fac o postare despre cărți. Și nu orice fel de cărți, cele pe care le consider determinante, importante pentru conturarea unei personalități puternice. Pe mine m-au ajutat, format și marcat. Și pentru că știam că e greu să stârnești interesul în online doar cu niște cărți, am lansat o provocare: dacă video-ul meu despre cărți avea să atingă un număr impresionant de vizualizări, voi face un live din duș.

Și, ce credeți, neașteptat… am făcut aproape 30.000 de views. Așadar, la duș cu mine, că doar sunt om de cuvânt.

Prin urmare, pentru cei care nu știu toată istoria, nu, nu a înnebunit Mădălin Ionescu, ci doar și-a ținut o promisiune făcută. Până la urmă, scopul în acest caz scuză mijloacele! Așa mulți internauti au aflat despre aceste cărți minunate! Le mulțumesc celor care au apreciat maniera mea de marketing!”, a mai declarat el pentru wowbiz.ro.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.