Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Managerul Muzeului Ţăranului Român se implică în campania de vaccinare

captura youtube
vaccin combinatie

Virgil Ştefan Niţulescu, managerul Muzeului Naţional al Ţăranului Român, a acceptat provocarea ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu, de a spune ce înseamnă pentru el vaccinul anti-Covid, relatează News.ro.

„Acum nu este vorba despre Stat, despre Guvern, despre autorităţi. Nu. Acum este vorba despre noi, oamenii acestei ţări. Pentru noi ar fi bine să ne vaccinăm”, a spus Niţulescu în începutul mesajului video publicat pe pagina de Facebook a muzeului.

El continuă: „Nu suntem dumnezei, nimeni nu ne poate garanta că, dacă ne vom vaccina, vom trece cu toţii, cu bine, peste această pandemie, dar este în momentul de faţă cea mai bună speranţă pe care o avem. Este cea mai bună şansă pe care o avem de a supravieţui, de a trece cu bine, noi toţi, peste această boală”.

Managerul muzeului a îndemnat: „Pentru noi, pentru cei pe care îi iubim şi care ne iubesc, vă rog, vaccinaţi-vă. Nu irosiţi această şansă!”.

În urmă cu o săptămână, ministrul Gheorghiu a acceptat provocarea prim-ministrului Flroin Cîţu de a spune ce înseamnă pentru el vaccinul.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

„Pentru mine, vaccinul conţine siguranţă pentru cei dragi, strângeri în braţe, mese în familie şi posibilitatea de a vedea zâmbete. Săli de spectacole pline, festivaluri şi eliminarea restricţiilor. Predictibilitate. Ne-au ajutat aceste restricţii, masca ne-a fost de folos, dar cu toţii ne dorim să renunţăm la ea. Dar nu o putem face în lipsa responsabilităţii faţă de sănătatea celuilalt. Eu m-am vaccinat. Acum e rândul tău”, a transmis atunci ministrul Culturii.

El i-a provocat pe toţi secretarii de stat, pe managerii instituţiilor din subordinea Ministerului Culturii să spună ce înseamnă vaccinul pentru ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.