Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Marc Anthony a suferit un accident, cu doar câteva minute înainte de a urca pe scenă. Mesajul transmis de artist

Hooked on Everything
marc anthony

Cântăreţul portorican Marc Anthony a anunţat că se află în proces de recuperare după accidentul care i-a afectat spatele şi care l-a obligat să-şi anuleze concertul pe care urma să-l susţină miercuri seară în Panama, relatează EFE.

"Sunt în proces de recuperare după lovitura de la spate, se poate întâmpla oricui. Mă simt bine şi primesc îngrijiri. Sunt lucruri care se întâmplă", a scris el din Miami pe reţelele de socializare, unde a fost transportat pentru a fi tratat, conform Agerpres.

"Fac progrese, nu pot spune că mă simt mai bine, dar continui tratamentul. Sunt şi eu om şi m-am lovit la spate, sper să-mi uraţi toate cele bune", anunţă artistul într-un videoclip pe care l-a postat vineri pe contul său de Instagram.

Marc Anthony şi-a suspendat concertul de miercuri seară din Ciudad de Panama după ce a suferit "un accident" cu câteva minute înainte de a urca pe scenă.

Nu s-a precizat ce tip de accident a suferit artistul portorican. Organizatorii au anunţat că a fost "transportat la Miami pentru a fi tratat de medici specialişti" şi că va lua legătura "foarte curând" cu fanii săi, prin canalele oficiale de comunicare pentru a oferi "mai multe informaţii".

Organizatorii au anunţat, de asemenea, că sunt în legătură cu biroul artistului pentru a stabili noua dată la care va fi reprogramat concertul.

Interpretul unor succese ca "Vivir mi vida" şi "Flor Palida" urma să concerteze pe stadionul Rommel Fernandez din Ciudad de Panama, în cadrul turneului său "Pa' alla voy" în faţa a mii de fani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.