Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu anunță că Eugen Nicolicea nu mai este susținut pentru un nou loc în Parlament

nicolicea eugen

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, la Antena 3, că deputatul social-democrat Eugen Nicolicea nu mai este susținut de organizația județeană din Călărași pentru a ocupa un loc pe lista candidaților la alegerile parlamentare. „Nicolicea nu mai este sustinut, stiu sigur, de organizatia din care face parte”, a spus liderul PSD. Eugen Nicolicea este parlamentar din 1992, fiind la al șaptelea mandat consecutiv.

„Cine spune ca nu au fost probleme in justitie, nu a trait in Romania. Dar a fost o mare greseala ca toata comunicarea PSD a fost pe legile justitiei. Cea mai mare greseala a fost ca principalul comunicator avea o problema pe justitie, nu a fost credibil si acest lucru l-a decontat intregul partid”, a adăugat liderul PSD.

Despre Șerban Nicolae și Florin Iordache, alți doi parlamentari-juriști ai PSD, Marcel Ciolacu a declarat: „Eu am spus ca nu vor fi parlamentari cu probleme penale pe listele PSD. Nu-mi amintesc ca dl Serban Nicolae sau Florin Iordache sa aiba astfel de probleme”.

Liderul PSD a indicat ca vrea ca partidul să vină în domeniul juridic cu „voci recunoscute pe plan local si daca se poate pe plan international”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.