Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu anunță că parlamentarii PSD nu vor participa la învestirea guvernului Orban 2: Ce alte decizii s-au luat în CEx

Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, miercuri seară, că parlamentarii PSD nu vor participa la ședinșa de învestire a Guvernului Orban 2 să a dat detalii despre ce alte decizii au fost luate în CEx.

"Decízia PSD este că luni parlamentarii vor fi prezenți la grupurile parlamentare și nu vom participa la votul de învestire a guvernului Orban.

Așteptăm răspunsul CCR, dacă este constituțională, dacă premierul demis poate fi desemnat din nou. În ceea ce privește OUG privind alegerile anticipate, dar și anumite modificări de fond ale democrației.

Citește și: Marius Budăi, despre majorarea pensiilor: E o minciună gogonată

Colegii mei au considerat că este inadmisibil să vii cu această OUG și fac referire la votul în orice circumscripție. Sunt ferm convins că vom avea discuții și cu alte paritde, PSD este în opoziție, cu privire la abordarea modificărilor din această OUG.

Am discutat și despre Congres. Am stabilit data de 29 februarie, dar luni, în BPN, vom lua o ultimă decizie dacă vom avea Congres pe 20 februarie sau 7 martie. Decizia a fost clară. Vom merge pe candidaturi. Am stabilit anumite modificări statutare, cum este lărgirea CEX și modificarea numelui CEX, intrarea de drept a organizațiilor cu cele mai mari scoruri în BPN.

Am luat decizia de a nu avea niciun candidat care are o hotărâre definitivă a unei instanțe, indiferent că e vorba despre locale sau parlamentare", a declarat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.