Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu anunță o nouă ofensivă NAȚIONALISTĂ a PSD: 'Există un puternic filon în acest sens, se va manifesta, dar pe un trend european'

AUR, alianța care se auto-intitulează un partid naționalist, a luat aproape 10% la alegerile parlamentare, rupând și din electoratul PSD. Întrebat de ce a renunțat la aripa naționalistă a partidului, Marcel Ciolacu a explicat, luni seara, la România TV, că ”anumite voci au confundat partidul cu interesele lor personale” și de aceea trebuia făcută o ruptură în PSD. Ciolacu a precizat că PSD are un ”puternic filon” naționalist, dar acesta va fi unul cu un trend european.

”Vocile naționaliste din PSD nu mai erau credibile. Lumea confundă extrema cu naționalismul. Există un puternic filon în acest sens, se va manifesta, dar pe un trend european. Și Germania are naționalism.

Citește și: George Simion, dezvăluire de la consultările cu Klaus Iohannis! Solicitare către președinte!

Trebuia o ruptură a partidului de anumite voci care au confundat partidul cu interesele lor personale. S-au folosit de acest naționalism dus spre extremă pentru a-și rezolva problemele personale. Nu mă refer la domnul Liviu Dragnea.

PSD plus AUR au 47% în Parlament, după redistribuire, dar nu avem un proiect politic comun în acest moment.”, a explicat Marcel Ciolacu.

Citește și: Ultimă oră! Diana Șoșoacă (AUR) l-a sfidat pe Klaus Iohannis! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.