Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Marcel Ciolacu avertizează după demisia Gabrielei Firea: 'Să fie un lucru pe care să-l învățăm fiecare dintre noi!'

InquamFOTO/Octav Ganea
Ciolacu Guvern

Premierul Marcel Ciolacu și-a avertizat colegii din coaliția de guvernare și din partid să fie atenți la persoanele din jurul lor, astfel încât situații precum cea în care a fost implicată Gabriela Firea să nu se mai repete.

„Doamna Firea nu a greșit cu absolut nimic. Nu a avut nicio atribuție în privința centrelor. Presupun că demisia domniei sale a venit în urma anumitor dezvăluiri de către presă.

Să fie un lucru pe care să-l învățăm fiecare dintre noi, să fim atenți de persoanele care apar în spațiile publice, ca cei care ne pozează să folosească aceste conjuncturi.

E un cost mare, dar cred că toți, eu și colegii mei, trebuie să avem mare grijă de cei care apar în anturaj”, a spus Ciolacu.

Context

Demisia Gabrielei Firea vine în contextul în care presa a dezvăluit că Ștefan Godei a fost angajat la cabinetul senatorial al ei, după ce el ocupase această funcție pe când actualul ministru al Familiei era primar general al Capitalei (mai multe despre acest subiect AICI). În urma anchetei declanșate de DIICOT în scandalul azilelor groazei, Godei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Gabriela Firea, după ce și-a dat demisia: 'Plec pentru ca premierul să poată lucra în liniște'

Florentin Pandele tună și fulgeră: ‘Dacă eu știam ce face, Godei era un om terminat! Nu mai ajungea în fața procurorilor!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.