Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu cere DEMISIA lui Claudiu Năsui, pentru că avea cont de administrator pe platforma de granturi: Dacă era un ministru PSD, era DNA a doua zi

Facebook
Marcel Ciolacu PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, trebuia să îşi ea demisia după ce şi-a făcut cont de administrator pe platforma de granturi pentru investiţii acordate IMM-urilor.

"Cum să ai, ministru al Economiei, să ai cont de administrator la selecţia pe fonduri europene? Cine a auzit vreodată aşa ceva? Cred că dacă era un ministru PSD era DNA a doua zi în minister şi întreba cum e posibil aşa ceva. Dar tu, ministru, îţi scrii demisia, fiindcă e căciula prea mare pentru actualul ministru. Nu ştie cu ce se mănâncă o asemenea demnitate de ministru. Îmi pare rău de domnul Năsui, e un tânăr de perspectivă, dar e mult prea repede. E prea mare căciula pentru el. Trebuia să îşi scrie frumos demisia, lua buletinul la el, că nu e departe Ştirbei Vodă, se ducea frumos pe Ştirbei Vodă: domnule, am făcut o tâmpenie - dacă e ceva ce nu are de ascuns - mi-am făcut cont şi am intervenit în selecţie şi m-am uitat cum se face selecţia la fonduri europene a IMM -urilor", a afirmat Ciolacu, la Antena 3.

Citește și: Ultim moment! Numărul morților de la ‘Matei Balș’ ajunge la 20 – încă un pacient a decedat

El a adăugat că au fost probleme în ce priveşte selecţia celor care au accesat platforma.

"Dar cum s-a întâmplat în ultimele 48 de ore, cei care au accesat acel program tot aceia să fie selectaţi... După ce i-ai minţit pe români 'staţi cu toţii noaptea cu laptopul în braţe că primul venit e primul servit!'. S-au înscris săracii primii, dar au fost serviţi ultimii", a mai afirmat Ciolacu.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘Neînțelegerile dintre PNL și USR PLUS sunt evidente până și unui somnolent. Klaus Iohannis și Florin Cîțu susțin pe toate drumurile că în Coaliția de guvernare nu se manifestă disensiuni’ .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.