Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, despre imaginile din Olanda: 'Doamne ferește să se întâmple așa ceva! Dacă acest guvern nu va fi eficient, vom ajunge la așa ceva'

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu se teme că imaginile din Olanda, care au făcut înconjurul mapamondului, ar putea să se repete și în România. Olandezii au ieșit cu zecile de mii la proteste împotriva certificatului verde și a vaccinării obligatorii, iar forțele de ordine au ripostat cu violență.

Ciolacu atrage atenția că executivul Nicolae Ciucă trebuie să performeze economic și să nu introducă vaccinarea obligatorie pentru a fi ferit de proteste ample de stradă.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, după ce Klaus Iohannis i-a chemat pe miniștrii PSD la discuții: 'Miniștrii mi-au spus că vor avea această întâlnire'

”Doamne ferește să se întâmple așa ceva în România! Dacă acest guvern nu va fi eficient, vom ajunge la așa ceva. Dacă continuăm cu certificat verde la MAPN, ajungem la așa ceva. Cel de la MAPN pleacă cu certificatul verde la război, se dă inamicul la o parte?

Categoric, lumea poate să iasă în stradă din cauza factorului economic.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.


Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu dă cărțile pe față despre cea mai mare temere: 'A fost un fake news' .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.