Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu l-a dat de gol pe Ludovic Orban: 'Nu a mai intrat'

G4Media
orban ciolacu

Liderii partidelor parlamentare, cu excepția PNL, au avut, în cursul zilei de marți, o video-conferință în care au decis să își unească forțele într-un pact prin care să ajute țara să treacă de perioada ce urmează. I-au trimis o scrisoare premierului Ludovic Orban prin care cer ca Guvernul și Parlamentul să lucreze împreună pentru un plan național pentru românii afectați de criză și pentru mediul de afaceri.

Marți seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache, ”România9”, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a relatat cum s-a ajuns ca toți președinții formațiunilor din Parlament, fără Orban, să ajungă la aceeași idee.

Citește și: Premierul Ludovic Orban, reacție pentru Bugetul.ro: ‘Analizăm’

”Am avut o video-conferință pentru a intra pe agenda cetățenilor. L-am invitat și pe Ludovic Orban și a spus că în funcție de programul dânsului dacă va intra în video-conferință. Nu a mai intrat. Eu am propus, încă de duminică, un pact național cu care să venim în Parlament. Am convenit să adresă o scrisoare Guvernului, să avem o colaborare, să venim cu niște soluții concrete, dar mai ales după ce va fi depășită această pandemie.

Când 7 partide votează un pachet economic în Parlament și îl ataci la CCR, consideri că OUG sunt mai bune, totuși... Parlamentul rămâne pilonul principal al democrației. Am discutat vreo o oră și jumătate. Nu cunosc nicio Ordonanță care să fie în vigoare, din cele date. Suntem la o lună și nu avem nicio măsură luată pentru IMM, pentru oameni, suntem ultimii din Europa.”, a spus Ciolacu.

Citește și: Anunț important al Monicăi Anisie! Când ar putea avea loc Bacalaureatul și evaluarea națională .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.