Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu: 'Ne crede idioți? Ne crede handicapați? Să voteze cu Iohannis să desființeze CCR, Parlamentul, Avocatul Poporului și să conducă ei doi'

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a criticat modul în care premierul Florin Cîțu a ales să vorbească despre Parlament, unde PNL, USR-PLUS și UDMR dețin majoritatea absolută. Cîțu a spus că Parlamentul blochează reformele și că nu votează actele normative pe care le stabilește el în Guvern. Premierul a spus că va conduce țara doar prin Ordonanțe de Urgență din cauză că propriii parlamentari nu îi fac pe plac.

”Ne crede idioți? Ne crede handicapați? Cîțu a fost votat în Parlament. Să voteze cu Iohannis să desființeze CCR, Parlamentul, Avocatul Poporului și să conducă ei doi. Au transformat Parlamentul, cea mai importantă instituție, în răfuiala lor internă. Ei mai au timp să se ocupe pentru ce au pe fișa postului?

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu și-a pierdut cumpătul, la TVR 1: 'Să termine dracu cu porcăriile lui. Așa a făcut și data trecută'

Nu vor să se afle ce a făcut Clotilde la alegeri? Adevărul oricum o să se afle.

Nu sunt cretin. Dacă el crede că toată lumea din țara asta e cretină, eu nu sunt cretin. Îmi cer scuze. Are o problemă cu românii, cu poporul, cu copiii.”, a spus Marcel Ciolacu la TVR 1, în emisiunea ”România9”, realizată de Ionuț Cristache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.