Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Marcel Ciolacu pansează rănile din PSD: 'Robert Negoiță a făcut mai multe greșeli, chiar unele vizavi de Gabriela Firea'

ciolacu firea

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că decizia ca Robert Negoiță să revină în partid nu o va lua singur, ci doar după discutii cu ceilalti colegi, inclusiv cu Gabriela Firea față de care edilul sectorului 3 a gresit

„Stim cu totii, este prietenul meu si colegul meu dl Negoita dar fiecare ne asumam anumite decizii pe care le luam in parcursul nostru politic. Din punctul meu de vedere si nu numai al meu, am vorbit cu mai multi colegi, dl Robert Negoita a facut mai multe greseli, chiar unele vizavi de dna Gabriela Firea. Decizia ca dl Robert Negoita sa revina in PSD va fi o decizie pe care o sa o iau cu colegii mei, inclusiv cu dna Gabriela Firea, nu este o decizie pe care o ia presedintele partidului pentru ca nu mi se pare corect”, a spus liderul PSD.

Legat de faptul ca Firea a zis marți că PSD nu trebuie să aducă 'dezertori' in partid, Ciolacu a comentat: „Este opinia dansei si o respect in consecinta”

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a atras marți atenția că social-democrații nu trebuie să se pregătească pentru următoarele runde de alegeri cu oameni care „dezertează”, după ce preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, îşi doreşte să revină în partid.

Robert Negoiță a plecat din PSD înainte de alegerile locale, manevra fiind catalogată de Gabriela Firea drept o lovitură directă asupra candidaturii ei la Primăria Capitalei. După locale, Firea și Negoiță și-au aruncat cuvinte grele. În partid se speculează că o revenire a lui Negoiță în PSD ar putea pune în pericol funcția de lider PSD București deținută de Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.