Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, promisiune chiar de Ziua Națională: 'Îmi dau demisia'

Facebook
Marcel Ciolacu PSD

Marcel Ciolacu are un dosar care se află în lucru în care procurorii anchetează modul în care a dobândit certificatul de revoluționar. Miercuri seara, Ciolacu a fost întrebat ce va face dacă procurorul care instrumentează dosarul său decide să îl trimită în judecată chiar înainte să ajungă premier, în mai 2023, conform protocolului cu PNL.

”Îi urez succes, să mă ancheteze. Nu am nicio emoție. Nu am de ce să îmi fie frică. Dacă se va întâmpla acest lucru, îmi voi da demisia, voi demisiona din fruntea PSD. Eu nu cred că ne vom întoarce, iarăși, în trecut. Cine fură, să plătească, să se ducă la pușcărie. Eu nu am luat bani de la stat, nu am nici pensie specială, nu sunt scutit de impozit, plătesc ca orice om, nu am nimic. Am participat la Revoluție, mă mândresc cu acest lucru. ”, a anunțat Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, despre întâlnirea de grad zero de la Cotroceni, cu Klaus Iohannis: 'Fiecare va plăti în fața istoriei și a românilor pentru ce a făcut' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.