Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu răspunde la acuzațiile lui Klaus Iohannis: Unde a greșit PSD că s-a adresat Curții? E dreptul nostru. Se vrea să dispărem. Nu o să dispărem

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis ciolacu iohannis melescanu

Președintele Klaus Iohannis a spus, luni, că PNL nu a greșit și că liberalii guvernează responsabil, iar alegerea primarilor în două tururi este voința lui.

Întrebat luni seara unde a greșit PNL în această perioadă, șeful statului a spus că PNL guvernează responsabil și că PSD a greșit pentru că se opune oricărei reforme.

Citește și: Senzațional! Adrian Streinu Cercel: Dacă vedeţi cum arată spaţiul e ca de rachetă cosmică

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea ”România9”, realizată de Ionuț Cristache, că toată criza politică a fost declanșată de PNL și Iohannis.

”Îi reamintesc președintelui că în ultimii 3 ani de guvernare PSD sunt sute de decizii bune, iar în ultima perioadă guvernarea a fost de excepție. Ne-am îndepărtat de cetățean și am plătit la alegeri. Nu poți să ataci PSD pentru că sesizează un conflict la CCR. Decizia CCR, aspru criticată de Ludovic Orban, rămân blocat, de ce zice el, la câte acuza au fosta aduse. Eu am înțeles că intrăm într-o Românie normală. Nu există minciună mai mare. Să ataci o instituție ca CCR e un derapaj de la democrație și de la statul de drept extrem de mare. E un premier despre care nici nu știm ce e: interimar, desemnat, demis.

Citește și: Senzațional! Adrian Streinu Cercel: Dacă vedeţi cum arată spaţiul e ca de rachetă cosmică

Criza e declanșată de PNL și președintele țării. Ce vină poate să aibă PSD? A fost demis guvernul Viorica Dăncilă și a fost numit un alt premier, cu 6 partide. Ei au încălcat ce le-au promis partenerilor lor, de schimbare a regulilor în timpul jocului.

PNL își asumă să prelungească criza politică. Unde a greșit PSD că s-a adresat Curții? E dreptul nostru. Se vrea să dispărem. Nu o să dispărem!

Cred că aceste atacuri au început să se întoarcă asupra președintelui. Ce guvern reformator e un guvern care dă 25 de ordonanțe într-o noapte? Urgența României era ca să nu meargă copiii sub 14 ani cu trotinele pe străzi?”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Atac de ultimă oră la USR: Rareori am văzut ceva mai josnic, mai politicianist și mai dezgustător! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.