Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au RĂBUFNIT, la Antena 3: 'Au un stil de a minți de mie îmi depășește orice imaginație'

gov.ro
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a spus, în Parlament, miercuri, că România are un plus de peste 7.000 de angajați în comparație cu începutul anului, în ciuda faptului că România a fost două luni în stare de urgență, iar apoi a intrat în stare de alertă. Marcel Ciolacu l-a contrat de la tribuna Parlamentului și a spus că, în ultimele 8 luni, România a pierdut peste 850.000 de locuri de muncă.

Miercuri seara, la Antena 3, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au venit cu noi date din economie. Liderul interimar al PSD îi acuză pe cei de la PNL că mint.

Citește și: Lovitură de teatru! Frații lui Emi Pian, suspectați de tentativă de omor

”Nimeni nu se aştepta ca în această perioadă, când lumea stătea în casă, ei să facă sute de milioane. Nimeni nu se aştepta ca într-un timp atât de scurt să depăşim 40% din PIB. Avem împrumut de 1000 de euro pe secundă. Ca să acoperi aceste lucruri, atunci îţi creezi un duşman, imaginar sau neimaginar, tradiţional, PSD. Şi atunci ataci PSD. Noi am lăsat șomajul la 2,8%, acum a ajuns la 5,4%. Au un stil de a minți de mie îmi depășește orice imaginație. Încearcă să schimbe realitatea ca să acopere incompetența lor. Noi l-am chemat pe premier cum se deschid școlile și cum se țin alegerile. Nu ne-a spus nimic. A mutat răspunderea la primari. Suntem statul care a băgat cei mai puțini bani în economie, numai 3,5%.”, a spus Marcel Ciolacu.

”Deficitul este cu peste 200% mai mult decât anul trecut, după numai 6 luni. Vom închide anul cu un deficit de peste 10%. Salariul mediu în primele 5 luni a scăzut de la 3.340 de lei, cât l-am lăsat noi, la 3.179. La această scădere, dacă adăugăm o inflație de 3%, duce la o scădere a puterii de cumpărare de 8% în primele 5 luni.”, a precizat Sorin Grindeanu.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a Olguței Vasilescu: Mai penibil de atât poți fi? .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.