Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu spune că ar putea fi premier: 'S-a discutat informal. Nu știu dacă se va ajunge acolo'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Iohannis Ciolacu Iohannis

Marcel Ciolacu recunoaște că el ar putea fi viitorul premier al României! Liderul PSD a explicat că s-a discutat în partid această variantă, însă cheia este la Klaus Iohannis, cel care desemnează prim-ministrul.

”Nu am luat această hotărâre în partid, dar s-a discutat informal. Nu știu dacă se va ajunge acolo. Mi-aș dori, în această coaliție, să luăm o decizie echilibrată pentru ca nimeni să nu fie păcălit. Nu încerc să mă cramponez de nicio funcție și de nimic.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, detalii de ultimă oră despre negocierile cu PNL: 'Am hotărât să ne implicăm pentru stabilizarea României'

Vorbim despre Guvernul României, de o coaliție politică în care e nevoie de un raport politic. PSD trebuie să se implice. Vreau să terminăm de discutat programul de guvernare și apoi vom vorbi despre cum se împart ministerele, în funcție de numărul de voturi dat de români.

Îmi doresc de la președinte să respectăm Constituția, îmi doresc o Românie normală. Președintele desemnează premierul ținând cont de proporțiile parlamentare. Mandatul meu e de negociere. În două zile vom anunța dacă intrăm sau nu intrăm la guvernare. Îmi iau mandatul de negociere pentru intrarea la guvernare, după ce fac o ședință.”, a zis Marcel Ciolacu, marți seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Cum l-a făcut Victor Ciutacu pe Marcel Ciolacu să întrebe 'Dumneavoastră vedeți situația în care a ajuns România?' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.