Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Marcel Ciolacu spune că fondurile de redresare promise de Klaus Iohannis sunt de fapt împrumuturi: 'Comisarii europeni m-au corectat imediat'

Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică seară la Antena 3 că fondurile europene din Planul de Redresare și Reziliență, prezentate de Klaus Iohannis și Guvernul Cîțu drept sursă de finanțare pentru investiții și creștere economică, ar fi în realitate împrumuturi.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: 'Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?'

„Este acel plan de rezilienta. Cand am inceput sa vorbesc cu comisarii europeni de 30 milierde m-au corectat imediat 'Care 30? 17 e imprumutul vostru, nu e treaba noastra. De la noi, noi va facilitam 14 mld pe care pe urma ii luam inapoi prin viitoarele taxe”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Vor veni taxe pe colectarea selectiva, suntem ultimul stat din UE pe colectarea selectiv. Eu nu judec mecanismul european, eu spun ca Guvernul n zice adevarul, ca miliardele sunt cu imprumut”, a adăugat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.