Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu: 'Trebuie să fim pregătiți, nu știm în ce direcție va continua dictatorul Putin să atace Ucraina'

ciolacu zelenski

Marcel Ciolacu a confirmat că, deocamdată, nu se pune problema ca România să trimită arme în Ucraina, așa cum au făcut aproape toate statele NATO. Șeful PSD spune că românii trebuie să fie pregătiți de orice, cunoscută fiind impredictibilitatea ”dictatorului” Vladimir Putin.

”Deocamdată nu a fost nevoie să luăm o decizie de a trimite armament în Ucraina. Mai multe armate din cadrul NATO au trimis soldați pe teritoriul României. Sunt forțe de descurajare, nu de atac. Noi nu suntem în conflict direct cu Rusia, Rusia nu a provocat NATO. Dar avem o datorie față de Moldova. Trebuie să fim pregătiți, nu știm în ce direcție va continua dictatorul Putin să atace Ucraina.

România a luat deciziile cele mai corecte și ne-am implicat în zona umanitară și comercială. Statul român trebuie să își mărească capacitatea de rezerve. Nu vrem să stăm la mâna lui Putin să declanșeze o criză alimentară. Am stat de vorbă, aseară, la Guvern, cu premierul, ministrul Agriculturii și cu alții, pe aceste subiecte.

România va fi pregătită, vom avea și o recoltă bună.”, a precizat Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.