Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mărturia cutremurătoare a unui angajat MAI, confirmat cu COVID-19: 'Sunt oameni în jurul meu care au văzut moartea cu ochii'

Cristinel Drincă este angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și a fost diagnosticat cu COVID-19. El spune că dacă mesajul său va salva măcar o viață, el va fi „cel mai fericit”. „Sunt oameni în jurul meu care au văzut moartea cu ochii”, povestește Cristi.

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe pagina de Facebook, un film, în care apare Cristinel Drincă pe patul de spital, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Demersul făcut azi: Plângere pentru a obliga Executivul să dubleze alocațiile copiilor!

El a fost infectat cu COVID-19, deși a fost atent să respecte toate regulile sanitare și nu credea că vreodată i s-ar putea întâmpla chiar lui. Din păcate, Viorel, un coleg de serviciu, a luat virusul din comunitate și s-a îmbolnăvit și Cristi.

A fost internat în spital și s-a vindecat după o lungă și grea suferință. Viorel, din păcate, a fost răpus de boală înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, cu tot efortul depus de medici pentru a fi salvat, conform MAI.

Cristi, pompier în vârstă de doar 40 de ani, este bărbat puternic și solid, care a salvat vieți și a văzut moartea de atâtea ori, însă are lacrimi în ochi.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce a fost nevoie de Legea carantinării: Există evoluții fulminante în cazuri fără simptome

„Sunt oameni în jurul meu care au văzut moartea cu ochii. La salonul alăturat, era un pacient care tușea groazni. După trei sau patru zile nu a mai tușit și am aflat că a murit. Soția era în pat și plângea. Te gândești prima dată la ce e mai rău”, povestește Cristi.

El spune că cei care în prezent neagă existența noului coronavirus și încearcă să manipuleze o realitate tragică, „aruncă la coș tot efortul românilor din ultima perioadă, riscând în mod inconștient și absurd viitorul celor dragi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.