Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Mesaj neașteptat din partea lui Meghan Markle în prima apariție publică după interviul de la Oprah: le-a vorbit femeilor afectate de pandemie

Meghan Markle a avut prima apariţie televizată de la interviul cu Oprah Winfrey și a transmis un mesaj pentru milioane de femei, arată Mediafax.

Ducesa de Sussex susţine femeile grav afectate de pandemie. În cadrul unui interviu, Meghan Markle a menţionat importanţa pe care o are vaccinul la repornirea economiei mondiale.

În State, peste 5 milioane şi jumătate de femei şi-au pierdut locul de muncă, iar la nivel mondial aproape 47 de milioane de femei riscă să trăiască în sărăcie. Mai mult, ţările care au neapărată nevoie de cât mai multe doze de vaccin trebuie să fie susţinute.

Aceasta a fost prima apariţie televizată a lui Meghan Markle de la interviul cu Oprah Winfrey.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

„Ne gândim la toate femeile tinere de pe glob care trebuie să primească suportul pentru a ne conduce mai departe. Viitorul lor depinde de deciziile şi acţiunile pe care noi le luăm acum, pentru a le pregăti atât pe ele, cât şi pe noi pentru o zi de mâine plină de succes, compasiune şi echitate”, a spus ducesa de Sussex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.