Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ministrul propus la Agricultură, Adrian Oros, i-a acuzat, pe social-democraţi că au aranjat angajări fără concurs pentru poliţişti şi coafeze

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Adrian Oros

Ministrul propus la Agricultură, Adrian Oros, i-a acuzat, miercuri, pe social-democraţi că au aranjat angajări fără concurs pentru poliţişti şi coafeze. 119 persoane, printre care 38 de poliţişti, sunt acum salariaţi la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, susţine Oros, anunță MEDIAFAX.

Ministrul propus la Agricultură, Adrian Oros, a declarat, miercuri, în timpului audierii în comisiile reunite pentru agricultură ale Parlamentului, că 119 persoane au fost angajate fără concurs la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Printre aceștia s-ar afla chiar beneficiari ai programelor pe care le derulează agenţia.

Citește și: Vești bune! Cresc salariile pentru anumiți români

„Foarte mulţi oameni aduși din mediul privat. Eu nu contest, cu siguranţă în mediul privat sunt oameni foarte competenţi. Dar puteau să dea concurs dacă într-adevăr Agenţia avea nevoie de domniile lor. 119 persoane aduse de la societăţi comerciale, printre care şi beneficiari de proiecte AFIR. Sigur, vreo 38 de miliţieni", a spus Adrian Oros.

Adrian Oros a mai spus în audierile din Parlament că vrea să taie 15% din posturile din minister şi din instituţiile subordonate.

Multe din posturi ar fi ocupate de persoane care nu au nicio legătură cu acest domeniu de acivitate. Ministrul propus la Agricultură susţine că inclusiv „coafeze” au beneficiat de ajutorul PSD.

Citește și: ANAF a făcut anunțul! Proiectul va fi finalizat la sfarșitul lunii- Ce modificări se aduc

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.