Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ministrul Sănătății a dezvăluit medicamentul-minune care l-a ținut sănătos, deși s-a plimbat din focar în focar de la izbucnirea pandemiei

Inquam Photos / Octav Ganea
nelu tataru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a dezvăluit în direct la B1TV medicamentul „minune” care îl ține sănătos în ciuda faptului că la izbucnirea pandemiei de Covid-19, se plimbă din focar în focar. Tătaru a explicat că ori de câte ori are suspiciuni cu privire la rigoarea cu care s-ar fi protejat sau când simte simpla congestie nazală ia un paracetamol. Celelalte reguli pe care ministrul Sănătății le urmează sunt o alimentație sănătoasă, consumă multe lichide și mănâncă fructe.

Citește și: SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

„Respect niște reguli, încerc să mănânc sănătos, iar în condițiile în care într-adevăr am fost într-un focar și, eu știu, posibilitatea este, iau un paracetamol simplu. Doar dacă mi s-a părut ceva iau un paracetamol simpli. Portul măștii provoacă o congestie nazală, iar în acele momente în care simt acele fenomene strict de congestie nazală iau un paracetamol. Prefer să iau un paracetamol atunci când simt că acea congestie nazală este mai importantă. Eu port masca trei sferturi din zi, iar paracetamolul îl folosesc ori de câte ori simt acea congestie nazală. În rest, mănânc sănătos, beau multe lichide și mănânc fructe. Nu iau vitamine, suplimente sau alte pastile”, a declarat Nelu Tătaru.

Citește și: Dezvăluire-bombă a lui Gheorghe Piperea! Cum face bani doctorul Virgil Musta din testarea pentru Covid .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.