Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ministrul Sănătății INTERVINE în scandalul gunoaielor din Sectorul 1: 'Reprezintă un pericol pentru sănătatea umană'

Facebook
Ioana Mihaila

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, susține că gunoaiele depozitate în condiții improprii reprezintă un pericol pentru sănătatea publică. Comentariul Ioanei Mihălă a fost făcut atunci când a fost întrebată despre situația din Sectorul 1 din București, acolo unde primarul Clotilde Armand a solicitat Comitetului Local pentru Situații de Urgență să înainteze Prefecturii Capitalei o adresă prin care să instituie starea de alertă din cazua faptului că nu se mai ridică gunoiul.

„Dacă gunoaiele depozitate în condiții improprii reprezintă un pericol pentru sănătatea umană răsunsul este 'da'. Mai mult nu comentez”, a spus Ioana Mihăliă, într-o conferință de presă la Iași.

Declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situației sanitare este o soluție de moment, până la trecerea la o bază nouă contractuală juridică, spune ministrul Mediului, Tzancos Barna: ”Cel mai important lucru este ca serviciul de salubrizare să fie prestat în continuare”, conform Mediafax.

Citește și: VIDEO - Ministrul Sănătății: 'Lucrurile încep să meargă bine în cabinetele medicilor de familie' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.