Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

(Video) Moment ilar: Liberalul care a uitat în ce judeţ este preşedinte de CJ

romeo dunca

(Video) Moment ilar: Liberalul care a uitat în ce judeţ este preşedinte de CJ

Şedinţa Consiliului Judeţean Caraş – Severin din 30 aprilie a fost scena unor momente de ilaritate generală după ce Romeo Dunca a uitat în ce judeţ se află. Şi asta în timpul unui discurs festiv în care jucătorului de fotbal Miodrag Belodedici i se acorda titlul de cetăţean onoare al judeţului Caraş – Severin. Spre surprinderea totală a tuturor celor prezenţi, Dunca a susţinut că îi acordă titlul din partea judeţului Timiş. Ironia este cu atât mai mare cu cât Romeo Dunca este cunoscut în Banatul Montan ca provenind din Timiş, doar afacerile aducându-l în Caraş – Severin.

În imagini se poate vedea crisparea primarului Reşiţei, Ioan Popa, care a încercat să dreagă busuiocul cu aplauze, mai ales că Miodrag Belodedici părea foarte stânjenit de moment.

Nu este singura gafă comisă de Romeo Dunca la acest eveniment festiv. Şeful liberal al CJ Caraş – Severin s-a adresat fostului ministru de Interne Vela cu prenumele „Marcela”. Nu este clar dacă a fost un gest intenţionat sau nu având în vedere starea de tensiune din interiorul organizaţiei PNL din Banatul Montan după ce 7 primari importanţi au părăsit barca liberalilor şi au ales să candideze sub sigla PSD la alegerile din 9 iunie. Presa locală vorbeşte despre acuze reciproce între Marcel Vela, preşedintele organizaţiei PNL Caraş – Severin, şi binomul Romeo Dunca – Nelu Popa.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.