Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO – Momentul în care Hamas îi vânează la propriu pe cei care vor să fugă din calea atacului: scene de groază pe șoselele din Israel

Momentul în care Hamas îi vânează la propriu pe cei care vor să fugă din calea atacului: scene de groază pe șoselele din Israel

Imagini terifiante publicate online arată cum trupele Hamas deschid focul asupra unui șofer care reușește cumva să treacă de un blocaj rutier format de combatanți.

Militanții Hamas au deschis focul asupra unui mașini, în timp ce șoferul încerca să fugă.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord, cu ora 7.39, sâmbătă dimineața, la mai puțin de două ore după ce a fost lansat atacul surpriză.

Cum a avut loc atacul?

Se pare că șoferul era unul dintre participanții la festivalul de muzică, care încercau să fugă, dar a fost împușcat în timp ce se apropia de barajul rutier format de Hamas.

Videoclipul începe cu mașina care se deplasează cu viteză pe un drum abandonat în Israelul. O mașină este văzută trasă pe dreapta, în timp ce o alta este văzută răsturnată pe o parte.

În timp ce mașina face o curbă, în depărtare se văd figuri îmbrăcate în întuneric, ceea ce îl determină pe șofer să încetinească. În timp ce mașina încetinește, una dintre aceste figuri iese în mijlocul drumului, iar o alta apare din tufișurile din partea stângă a asfaltului.

Devine rapid clar că cei doi bărbați sunt înarmați și, în timp ce mașina virează pentru a-l ocoli pe primul bărbat, acesta ridică o pușcă și deschide focul asupra vehiculului.

Cumva, șoferul reușește inițial să îi evite pe primii doi militanți Hamas, dar în timp ce mașina îi ocolește, mai mulți luptători apar mai departe pe drum.

Dintr-o dată, parbrizul se sparge în timp ce gloanțele se lovesc de mașină. Mașina continuă să se meargă pe șosea, îndreptându-se spre ceea ce, în imaginile filmate, este acum în mod clar un baraj al Hamas.

Cel puțin încă patru militanți pot fi văzuți trăgând asupra mașinii, care virează încet spre stânga și, în cele din urmă, se oprește când se izbește în spatele unui alt vehicul care este tras pe marginea drumului - ceea ce sugerează că șoferul a fost împușcat mortal.

Context

Până marți, canalele de televiziune israeliene au declarat că numărul morților în urma atacului Hamas a crescut la 900 de israelieni, cu cel puțin 2.600 de răniți și zeci de persoane luate în captivitate.

Printre morții israelieni se numără 270 de persoane, majoritatea tineri, împușcați la un festival de muzică din deșert, unde au fost răpiți unii dintre ostatici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.