Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Momentul în care încărcătorul pierdut de polițistul din Capitală este aruncat la gunoi

Facebook
captura

Încărcătorul cu muniție pierdut luni de un polițist din Capitală a fost aruncat la gunoi, au stabilit anchetatorii. O firma de salubrizare îl caută acum la groapa de gunoi.

În urma investigațiilor efectuate, s-a refăcut traseul echipajului de poliție și s-a stabilit faptul că, în cursul acelei seri, în urma unei intervenții la un scandal lângă shaormeria Dristor Kebab de la Dristor, ce a presupus conducerea unei persoane la sediul secției, unuia dintre polițiști i-a căzut încărcătorul cu muniție.

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, dintr-un grup de 3 cunoscuți, care au asistat pe margine la eveniment, a luat încărcătorul căzut, grupul  părăsind zona, după care au intrat într-o societate comercială de alimentație publică și l-au aruncat la un coș de gunoi.

Cei trei tineri au vârste cuprinse între 17 și 24 de ani și sunt din comuna Piteasca, județul Ilfov. Au fost conduși la audieri și sunt cercetați în stare de libertate. Nu s-a impus luarea unei măsuri preventive. Cei trei amici au zis ca nu au predat încărcătorul pentru că le-a fost frică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.